ΛΟΥΡΑΚΙΑ KUKI


Η εταιρεία μας stefanidis-watches.gr συνεργάζεται με την Σλοβένικη εταιρεία παραγωγής λουριών KUKI προσφέροντας μία premium κατηγορία λουριών στον καταναλωτή. Τα δερμάτινα-χειροποίητα λουράκια KUKI έχουν εξαιρετική ποιότητα και αντοχή, καθώς επίσης και υψηλή αισθητική. Διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε μέγεθος ρολογιού. Τα μεγέθη ξεκινάνε από 8mm (πολύ μικρά) έως 26mm (πολύ μεγάλα). Η τοποθέτηση γίνεται άμεσα στα φυσικά μας καταστήματα χωρίς επιπλέον κόστος.

Η πρωτοποριακή σειρά KUKI Flex αποτελεί μια καινοτόμο σχεδίαση, προσφέροντας ακόμη περισσότερη αντοχή και ποιότητα, αφού παρέχει στο εσωτερικό του δέρματος έξτρα επένδυση. Τα δέρματα είναι κυρίως από μοσχάρι αλλά διατίθενται λουράκια με επένδυση σαύρας, φιδιού, αλιγάτορα, κροκόδειλου κ.α. Τέλος, η εταιρεία διαθέτει έτοιμα λουράκια για ορισμένους κωδικούς ρολογιών πολυτελείας (όπως Rolex Daytona, Breitling, Tag Heuer) που σε διαφορετική περίπτωση θα απαιτούσαν ειδική κατασκευή και μεγάλο κόστος. Προσοχή! Δεν χρειάζονται όλα τα ρολόγια πολυτελείας ειδικά κατασκευασμένα λουράκια. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει όποιο λουράκι επιθυμεί από την διαθέσιμη γκάμα της εταιρείας.

Οι τιμές στα λουράκια KUKI ξεκινάνε από 25€ και διαφέρουν ανάλογα με το είδος δέρματος και ΟΧΙ ανάλογα με το μέγεθος. Οι τιμές στα λουράκια Flex ξεκινάνε από 40€, ενώ τα λουράκια των ρολογιών πολυτελείας που θέλουν ειδική κατασκευή από 70€. Ο γνήσιος αλιγάτορας ξεκινάει από 120€ και πολλοί πελάτες μας τον επιλέγουν για ρολόγια πολυτελείας, αφού είναι το λουράκι ορόσημο της εταιρείας KUKI.

Ρωτήστε μας για διαθεσιμότητα ή επισκεφθείτε τα καταστήματά μας για δωρεάν επίδειξη των λουρακίων.