ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σε περίπτωση πραγματικού ελαττώματος ή αν παραδοθεί άλλο προϊόν από αυτό της παραγγελίας έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσετε, χωρίς να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή του, εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Μετά την παρέλευση των 10 ημερών, υπεύθυνες για οποιεσδήποτε απαιτήσεις καθίστανται οι επίσημες αντιπροσωπίες Ελλάδος για τις μάρκες που αντιπροσωπεύουν, οι οποίες και καλύπτουν με την εγγύηση που συνοδεύει το ωρολόι σας, κάθε μορφής πρόβλημα που τυχόν προκύψει.

Ο καταναλωτής μπορεί να επικοινωνήσει για την επίλυση αποριών είτε με το υποκατάστημα στo τηλέφωνo 2108000177 , είτε με το κεντρικό κατάστημα 2103251590 ή στο mail info@stefanidis-watches.gr , προκειμένου να επισημάνει το πρόβλημα και να εγκριθεί η επιστροφή του.

Το stefanidis-watches.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής. 

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το stefanidis-watches.gr έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων, και να προβεί μονομερώς σε μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι της απαίτησης του πελάτη.