Δωρεάν μεταφορικά σε όλα μας τα προϊόντα μέχρι 08/01/24 !

Search icon

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος που αγόρασε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης του, χωρίς να μας γνωστοποίηση τον λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή του. Επιπλέον σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή αν παραδοθεί άλλο προϊόν από αυτό της παραγγελίας οι επιστροφές πραγματοποιούνται με την ταχυδρομική εταιρία που θα υποδείξει το κατάστημα στους πελάτες και με επιβάρυνση του καταστήματος και επαναποστολή του προϊόντος στον πελάτη.

Παράλληλα, δεκτή γίνεται και η αλλαγή κάποιου προϊόντος με κάποιο άλλο παρόμοιου κόστους προϊόν ή πληρωμή διαφοράς κόστους ακριβότερου προϊόντος ή η ακύρωση της παραγγελίας με επιστροφή χρημάτων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Ωστόσο, η εταιρία μας μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εαν δεν λάβει το προϊόν ή απόδειξη για την επιστροφή του.

Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά. Μετά την παρέλευση των 10 ημερών για την αποκατάσταση βλάβης του προϊόντος, υπεύθυνες για οποιεσδήποτε απαιτήσεις καθίστανται οι επίσημες αντιπροσωπίες Ελλάδος για τις μάρκες που αντιπροσωπεύουν, οι οποίες και καλύπτουν με την εγγύηση που συνοδεύει το ωρολόι σας, κάθε μορφής πρόβλημα που τυχόν προκύψει.

Ο καταναλωτής μπορεί να επικοινωνήσει για την επίλυση αποριών είτε με το υποκατάστημα στo τηλέφωνo 2108000177 , είτε με το κεντρικό κατάστημα 2103251590 ή στο mail [email protected] , προκειμένου να επισημάνει το πρόβλημα και να εγκριθεί η επιστροφή του.

Το stefanidis-watches.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής. 

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το stefanidis-watches.gr έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων, και να προβεί μονομερώς σε μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι της απαίτησης του πελάτη.