Δωρεάν μεταφορικά σε όλα μας τα προϊόντα μέχρι 08/01/24 !

Search icon

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η εταιρεία μας συνεργάζεται για την αποστολή των προϊόντων της με την Γενική Ταχυδρομική. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με ασφαλή τρόπο στην διεύθυνση που μας έχετε ζητήσει.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε κάθε περιοχή της Ελλάδας σε 1-3 εργάσιμες ημέρες και δεν επιβαρύνεται με έξοδα, αν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 40€. Τα έξοδα αποστολής για την Ελλάδα, για παραγγελίες των 40€ και κάτω είναι 3€. Για δυσπρόσιτες περιοχές η αποστολή μπορεί να καθυστερήσει 1-3 μέρες επιπλέον.

Για Κύπρο η παράδοση γίνεται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες, η αποστολή πραγματοποιείται με συνεργαζόμενη εταιρεία Courier. Τα έξοδα αποστολής στη Κύπρο χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Για παράδοση στο σπίτι είναι με αντικαταβολή 27€ και κατάθεση 20€. Για παραλαβή από το πρακτορείο με αντικαταβολή είναι 22€ και κατάθεση 16€. Για αποστολές άλλων χωρών εντός Ευρωπαϊκής ένωσης το κόστος καθορίζετε διαφορετικά κατόπιν συνεννόησης.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης των προϊόντων σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για να μας επιβεβαιώσετε αν επιθυμείτε να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Το stefanidis-watches.gr είναι δίπλα στον πελάτη από την στιγμή της παραγγελίας μέχρι την περάτωσής της.